Woningaanbod in Park Quatrebras - Quartier II

In Quartier II van Park Quatrebras komen circa 200 royale woningen. Ontworpen door Katja de Winter en Dana Ponec van Ponec de Winter. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. Die detaillering maakt Quartier II zo interessant; een speelse afwisseling van gevels, dakvormen, dakkapellen, erkers, veranda’s, franse balkons en verschillende raampartijen.

Alle woningen worden gerealiseerd op eigen grond. Altijd met een fijne tuin, op een heerlijk royale kavel. De begroeide, in hoogte verschillende erfscheidingen, de hagen en hedera, de majestueuze bomen: alles zorgt voor een groene en rustgevende plek om te wonen. Met een groot gevoel van privacy.

Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. Een deel van de woningen heeft een omsloten parkeerhof om te parkeren. De andere woningen hebben de beschikking over één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Hierdoor oogt de buurt zo goed als autovrij. Dat accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Park Quatrebras Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”

Situatiekaart

Situatiekaart Park Quatrebras Badhoevedorp

“Park Quatrebras, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Park Quatrebras

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV