Toekomstbestendig en comfortabel

De woningen in Quatrebras Park zijn zeer duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een laag temperatuursysteem met individuele bodemwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer op alle verdiepingen. Eén van de meest solide en duurzame systemen van dit moment. Ook worden de woningen voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem voorzien van warmteterugwinning (ook wel WTW of balansventilatie genoemd) en hoogwaardige isolatie. En op de daken van de woningen worden zonnepanelen aangebracht. Een luxe en duurzaam installatieconcept!
Afhankelijk van onder andere de ligging van de woningen zijn de woningen in Quatrebras Park dan wel energieneutraal dan wel Nul-op-de-Meter.

Energieneutraal

Energieneutraal betekent dat de woning een energieprestatie (EPC) van 0 heeft. De woning wekt door middel van zonnepanelen genoeg energie op voor het gebouw gebonden energiegebruik, zoals verwarming, ventilatie en verlichting. Dit zorgt voor lagere energielasten, én je kan bij een aantal banken tot € 15.000 extra hypotheekruimte krijgen. Met een energieneutrale woning in Quatrebras Park draag je bij aan een beter klimaat en milieu én heb je lagere energielasten.

Nul op de Meter

Nul op de Meter is het meest duurzame woonconcept van dit moment. Niet alleen alle energie die nodig is voor de gebouw gebonden installaties zoals verwarming, ventilatie en verlichting wordt door zonnepanelen opgewekt, maar ook de energie die nodig is om te voorzien in het huishoudelijk verbruik (denk aan wasmachine, vaatwasser etc.). De CO2 uitstoot en de energielasten zijn bij deze woning nihil. Hierdoor kan je bij een aantal banken tot € 25.000 extra hypotheekruimte krijgen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV