Woningaanbod in Quartier II Fase 2

100% VERKOCHT!

In Quartier II, fase 2 van Quatrebras Park zijn de volgende 68 woningen: 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 riante vrijstaande woningen verkocht. Naar verwachting zullen de eerste woningen rond de zomer 2022 worden opgeleverd.

Rijk en statig

Quartier II is ontworpen door architecten Katja de Winter en Dana Ponec van Ponec de Winter. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. De finesse zit hem in de detaillering. De speelse afwisseling van gevels, dakvormen, erkers, veranda’s en franse balkons maken het ontwerp van Quartier II buitengewoon interessant.

Duurzaam

De woningen in Quartier II fase 2 zijn Energieneutraal (EPC=0) en dus zeer duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een lage temperatuursysteem met individuele bodemwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer op alle verdiepingen.

Groene omgeving

De woningen worden gerealiseerd op eigen grond. Ze hebben allemaal een fijne tuin op een heerlijke royale kavel. Quatrebras Park kenmerkt zich door chique hagen, groene erfafscheiding en majestueuze bomen. Hier woont u op een groene, rustgevende plek met een groot gevoel van privacy.

Makkelijk parkeren

Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. Alle woningen hebben de beschikking over een garage en daarbij twee parkeerplaatsen op eigen terrein. In Quatrebras Park zijn de meeste parkeerplekken achter groene hagen aan het zicht onttrokken. Hierdoor oogt de buurt zo goed als autovrij. Dit accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV