Woningaanbod in Park Quatrebras - Quartier II Fase 2

In Quartier II van Quatrebras Park komen circa 200 royale woningen. De eerste 52 woningen in Quartier ll zijn inmiddels bijna allemaal verkocht, de volgende 68 woningen gaan dit najaar in de verkoop: 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 riante vrijstaande woningen. Alle op zeer grote kavels gelegen.

Rijk en statig

Quartier ll is ontworpen door architecten Katja de Winter en Dana Ponec van Ponec de Winter. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. De finesse zit hem in de detaillering. De speelse afwisseling van gevels, dakvormen, erkers, veranda’s en franse balkons maken het ontwerp van Quartier ll buitengewoon interessant.

Groene omgeving

De woningen worden gerealiseerd op eigen grond. Ze hebben allemaal een fijne tuin op een heerlijke royale kavel. Quatrebras Park kenmerkt zich door chique hagen, dichtbegroeide hedera en majestueuze bomen. Hier woont u op een groene, rustgevende plek met een groot gevoel van privacy.

Makkelijk parkeren

Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. Een deel van de woningen heeft een omsloten parkeerhof om te parkeren, andere woningen hebben de beschikking over een garage en daarbij één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Hierdoor oogt de buurt zo goed als autovrij. Dat accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”

Situatiekaart

Situatiekaart Quatrebras Park Badhoevedorp

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV