Woningaanbod in Quartier II Appartmenten

RÉSIDENCE QUATREBRAS

Aan de rand van het centrum en Quatrebras Park, direct aan het groene Lint, komt Résidence Quatrebras: een rijk en statig appartementencomplex met 28 heerlijke woningen. Alle 28 appartementen zijn inmiddels verkocht.

Eigen grond

De appartementen worden gerealiseerd op eigen grond. Ze hebben allemaal een buiten in de vorm van een tuin, balkon of (dak)terras waar, op een aantal plekken, met veel aandacht beplanting wordt aangebracht. Het complex beschikt over twee entrees met een lift en elk appartement heeft een berging op de begane grond. De woningen zijn gasloos met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming én vloerkoeling.

Makkelijk parkeren

Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage achter het complex. In Quatrebras Park zijn de meeste parkeerplekken achter groene hagen aan het zicht onttrokken. Hierdoor oogt de buurt zo goed als autovrij. Dit accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

Duurzaam en comfortabel

De appartementen in Résidence Quatrebras zijn duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een laag temperatuursysteem met aardwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. Dit zorgt voor een altijd aangenaam binnenklimaat. Het is één van de meest luxe, solide en duurzame systemen die je in een nieuwbouwwoning kunt krijgen. Zeker door de combinatie met het mechanische ventilatiesysteem voorzien van warmteterugwinning en de hoogwaardige isolatie van de woning. Ook heeft het appartementencomplex zonnepanelen op het dak, deze zijn ten behoeve van het energieverbruik van de algemene ruimten (VvE).

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV