Woningaanbod in Park Quatrebras - Quartier II Appartmenten

RÉSIDENCE QUATREBRAS

Aan de rand van het centrum en Quatrebras Park, direct aan het groene Lint, komt Résidence Quatrebras: een rijk en statig appartementencomplex met 28 heerlijke woningen. Van een aangenaam tweekamerappartement met tuin tot een luxe penthouse met dakterras. In Résidence Quatrebras is er voor ieder wat wils. De woningen zijn ruim opgezet, perfect ingedeeld, hebben allemaal een buiten en de verdiepingshoge ramen zorgen voor een mooie lichtinval.

Eigen grond

De appartementen worden gerealiseerd op eigen grond. Ze hebben allemaal een buiten in de vorm van een tuin, balkon of (dak)terras waar, op een aantal plekken, met veel aandacht beplanting wordt aangebracht. Het complex beschikt over twee entrees met een lift en elk appartement heeft een berging op de begane grond. De woningen zijn gasloos met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming én vloerkoeling.

Makkelijk parkeren

Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage achter het complex. In Quatrebras Park zijn de meeste parkeerplekken achter groene hagen aan het zicht onttrokken. Hierdoor oogt de buurt zo goed als autovrij. Dit accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”

Situatiekaart

Situatiekaart Quatrebras Park Badhoevedorp

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV