Wonen in Quatrebras Park

Quatrebras Park beoogt een van de mooiste wijken van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.

Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, het Groene Lint, rondlopende straten, met majestueuze bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

De drie Quartiers van Quatrebras Park

Quatrebras Park is opgedeeld in drie verschillende Quartiers. Met circa 472 ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen en 28 appartementen van tweekamerappartement tot luxe penthouse is er voor ieder wat wils!

De woningen in Quartier I , bestaande uit 116 rijwoningen en 34 twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen, zijn inmiddels allemaal opgeleverd en worden bewoond door de eerste bewoners van Quatrebras Park. Dit prachtige Quartier I is ontworpen door Mulleners + Mulleners Architecten.

In Quartier II komen 172 royale woningen en 28 appartementen, welke in 4 fasen worden verkocht. De woningen zijn ontworpen door Ponec de Winter Architecten en de appartementen in Résidence Quatrebras zijn ontworpen door Inbo Architecten. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. De detaillering maakt Quartier II zo interessant; een speelse afwisseling van gevels, dakvormen, dakkapellen, erkers, veranda’s, franse balkons, de verschillende raampartijen en veel groen.

De woningen in Quartier II, fase 1 zijn inmiddels allemaal verkocht en ook de bouw van deze 46 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen is inmiddels gestart! Na het bouwrijp maken van het terrein is BAM Wonen nu druk bezig met de heiwerkzaamheden. De eerste woningen worden naar verwachting begin 2022 opgeleverd.

Verkoop Quartier II, fase 2, in volle gang!

De verkoop van de volgende 68 woningen in Quartier II is in volle gang! ! Het gaat om 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 royale vrijstaande woningen. De eerste woningen van fase 2 worden naar verwachting rond de zomer van 2022 opgeleverd.

Bekijk de brochure Quartier II fase 2

Luxe appartementen in Quartier II

Onlangs is ook de verkoop van Résidence Quatrebras in Quartier II gestart. Résidence Quatrebras is een rijk en statig appartementencomplex met 28 heerlijke woningen. Van een aangenaam tweekamerappartement met tuin tot een luxe penthouse met dakterras. Belangstelling? Klik dan hier en schrijf je nu in.

In de laatste en vierde fase in Quartier II komen 44 rijwoningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen. Ook deze verkoop is inmiddels gestart. Mocht je interesse hebben in één van de prachtige 2 onder een kap woningen of een van de 44 tussen- en hoekwoningen Klik dan hier en schrijf je nu in.

De laatste fase, Quartier III, in Quatrebras Park bestaat uit circa 150 woningen. In Quartier III worden diverse soorten woningen gerealiseerd, van ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Zeintra Veerbeek Architecten. Naar verwachting gaat de eerste fase begin 2022 in de verkoop.

Interesse in Quatrebras Park?

Wil je groots wonen in één van deze bijzondere Ouartiers? Meld je als belangstellende, dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV