Wonen in Quatrebras Park

Quatrebras Park beoogt een van de mooiste wijken van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.

Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, het Groene Lint, rondlopende straten, met majestueuze bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

De drie Quartiers van Quatrebras Park

Quatrebras Park is opgedeeld in drie verschillende Quartiers. Met circa 472 ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen en 28 appartementen van tweekamerappartement tot luxe penthouse is er voor ieder wat wils!

De woningen in Quartier I bestaande uit 116 rijwoningen en 34 twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen zijn inmiddels opgeleverd en worden bewoond door de eerste bewoners van Quatrebras Park. Dit prachtige eerste Quartier is ontworpen door Mulleners + Mulleners Architecten.

In Quartier II komen 172 royale woningen en 28 appartementen, welke in 4 fasen worden verkocht. De woningen zijn ontworpen door Ponec de Winter Architecten en de appartementen in Résidence Quatrebras zijn ontworpen door Inbo Architecten. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. De detaillering maakt Quartier II zo interessant; een speelse afwisseling van gevels, dakvormen, dakkapellen, erkers, veranda’s, franse balkons, de verschillende raampartijen en veel groen.

De verkoop van eerste woningen in Quartier II is juni dit jaar van start gegaan. Inmiddels zijn de 46 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen in fase 1 allemaal verkocht! Het terrein wordt momenteel bouwrijp gemaakt en BAM Wonen is nu druk bezig met de voorbereiding voor de start bouw. Naar verwachting wordt in maart 2021 gestart worden met het heiwerk en worden de eerste woningen begin 2022 opgeleverd

Verkoop Quartier II, fase 2, is gestart!

De verkoop van de volgende 68 woningen in Quartier II is gestart! Het gaat om 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 royale vrijstaande woningen. De eerste woningen van fase 2 worden naar verwachting rond de zomer van 2022 opgeleverd.

Bekijk de brochure Quartier II fase 2

Heb je interesse in het actuele aanbod in Quartier II fase2 en wil jij je voorkeur voor een bepaalde woning uitspreken? Meld je als belangstellende.
Daarna kun jij je echt inschrijven voor deze woning.

Luxe appartementen in Quartier II

De eerste (schets)ontwerpen van de appartementen in Résidence Quatrebras in Quartier II zijn klaar. Résidence Quatrebras is een rijk en statig appartementencomplex met 28 heerlijke woningen. Van een aangenaam tweekamerappartement met tuin tot een luxe penthouse met dakterras. Klik hier voor meer informatie over deze appartementen. Wil je de start verkoop van deze appartementen niet missen? Klik dan hier en geef aan waar je belangstelling naar uit gaat. Je wordt dan als eerste van de start verkoop op de hoogte gebracht. Naar verwachting start de verkoop eind eerste kwartaal 2021.

In de laatste en vierde fase in Quartier II komen 44 rijwoningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen. Naar verwachting zal de verkoop van fase 4 eind eerste kwartaal 2021 van start gaan.

Als laatste komt Quartier III in Quatrebras Park met circa 150 woningen. In Quartier III worden diverse soorten woningen gerealiseerd van ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Zeintra Veerbeek Architecten. Naar verwachting gaat de eerste fase begin 2022 in de verkoop.

Interesse in Quatrebras Park?

Wil je groots wonen in één van deze bijzondere Ouartiers? Meld je als belangstellende, dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras
  • Vogelvlucht van Park Quatrebras

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV