Wonen in Quatrebras Park

Quatrebras Park beoogt een van de mooiste wijken van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.

Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, het Groene Lint, rondlopende straten, met majestueuze bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

De drie Quartiers van Quatrebras Park

Quatrebras Park is opgedeeld in drie verschillende Quartiers. Met circa 472 ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen en 28 appartementen van tweekamerappartement tot luxe penthouse is er voor ieder wat wils!

De woningen in Quartier I, bestaande uit 116 rijwoningen en 34 twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen, zijn inmiddels allemaal opgeleverd en worden bewoond door de eerste bewoners van Quatrebras Park. Dit prachtige Quartier I is ontworpen door Mulleners + Mulleners Architecten.

In Quartier II komen 172 royale woningen en 28 appartementen, welke in 4 fasen worden verkocht. De woningen zijn ontworpen door Ponec de Winter Architecten en de appartementen in Résidence Quatrebras zijn ontworpen door Inbo Architecten. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. De detaillering maakt Quartier II zo interessant; een speelse afwisseling van gevels, dakvormen, dakkapellen, erkers, veranda’s, franse balkons, de verschillende raampartijen en veel groen.

De woningen in fase 1, 2 en 3 zijn allemaal verkocht en en de bouw van de woningen in fase 1 en 2 is inmiddels gestart! De eerste woningen van fase 1 worden naar verwachting begin 2022 opgeleverd. De oplevering van de eerste woningen uit fase 2 wordt rond de zomer van 2022 verwacht. Met de bouwwerkzaamheden voor fase 3 wordt in het 3e kwartaal van dit jaar gestart.

Luxe appartementen in Résidence Quatrebras

Résidence Quatrebras is een rijk en statig appartementencomplex met 28 heerlijke woningen. Alle 28 woningen zijn verkocht. Naar verwachting wordt er in het 3e kwartaal gestart met de eerste bouwwerkzaamheden.

De laatste woningen in Quatrebras Park komen in Quartier III en bestaat uit circa 150 woningen. In Quartier III worden diverse soorten woningen gerealiseerd, van ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Zeintra Veerbeek Architecten. Naar verwachting gaat de eerste fase in de loop van 2022 in de verkoop.

Interesse in Quatrebras Park?

Wil je groots wonen in één van deze bijzondere Ouartiers? Meld je als belangstellende, dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”
  • Camomille-A3
  • Lavande-C3
  • Rose-A1
  • Appartementen

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV