Welkom in Quatrebras Park

Badhoevedorp is zoals de naam al zegt: een dorp. Groene lanen en straten slingeren door het dorp met mooie tuinen en veel kinderen op de fiets. Veel Badhoevedorpers kennen elkaar, zeggen gedag, maken een praatje bij de groenteboer en supermarkt. Een groen dorp, in de luwte van Amsterdam.

Bereikbaar

Er zijn uitstekende, snelle busverbindingen met Amsterdam. Het centrum is ook met de fiets bereikbaar, maar van de drukte daar, merk je hier gelukkig niets.

Fijne winkels

Badhoevedorp heeft een eigen winkelcentrum met twee supermarkten, en een aantal bekende grootwinkelbedrijven. Daarnaast is er ook een flink aantal mooie, zelfstandige speciaalzaken met een fijn assortiment. Momenteel wordt het dorpshart volledig opgeknapt. De plannen voor de vernieuwing van het centrum zijn in volle gang, maar ook nu komen mensen van heinde en verre voor het mooie aanbod en de persoonlijke, dorpse sfeer.

Quatrebras Park Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”

Quatrebras Park Badhoevedorp

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Voorzieningen in Badhoevedorp

In Badhoevedorp hoeft niemand zich te vervelen: er is een eigen zwembad, je kunt voetballen bij Pancratius, hockeyen bij Xenios, tennissen, winkelen en boodschappen doen bij de Badhoevedorpse winkels: alles is aanwezig. In het nieuwe Dorpshuis wordt van alles georganiseerd. In en rond het dorp is van alles te doen, te zien en te beleven, van het Amsterdamse Bos tot Manege de Ruif in Sloten en de golfbanen bij Schiphol of in Spaarnwoude.

Scholen en kinderen

De Badhoevedorpse lagere scholen - maar liefst vier - hebben een uitstekende reputatie. Ook kinderopvang, naschoolse opvang, speelplaatsen en activiteiten voor kinderen zijn ruimschoots voorhanden in het dorp. Voor middelbare scholen fietsen of 'bussen' kinderen naar Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp of Haarlem.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Quatrebras Park, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Quatrebras Park

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV